2.500 de lei pentru un loc de parcare în Galaţi

Date:

Un nou record al sumelor cu care au fost adjudecate locurile de parcare rezidenţiale! De la 810 lei, pe an, s-a ajuns la 2.500 de lei! Iar gălăţenii pot deja să achite aceste tarife pentru a putea intra în posesia abonamentelor valabile din ianuarie 2022.
Primăria municipiului Galaţi anunţă că pe portalul propriu a fost publicat tabelul cu cererile declarate admise pentru atribuirea unui loc de parcare din Etapa II, Mazepa II subzona 15-A și Țiglina II subzona 10-B. De asemenea, a fost făcut public și tabelul cu locurile de parcare din zona Mazepa II subzona 15 A atribuite în urma licitației organizate potrivit Regulamentului de atribuire a locurilor de parcare în parcările rezidențiale.
„Locurile de parcare din această zonă se atribuie astfel cu sume cuprinse între 120 și 2.500 de lei”, precizează Primăria.
Potrivit administraţiei locale, începând de vineri, 10 decembrie, se poate achita tariful pentru abonamentul de parcare/reședință din cartier Mazepa I, subzona 16-A, Micro 21, subzona 1-A, B, C, cartier Mazepa II subzona 15-A, Țiglina II, subzona 10.
„Achitarea tarifului pentru abonamentul de parcare în aceste zone se poate face până la 31 decembrie 2021, prin următoarele modalități de plată: cu numerar sau cu cardul bancar la sediile Direcției de Taxe, Impozite și alte Venituri Locale; on-line pe ghiseul.ro; la stațiile SelfPay.
După cinci zile de la achitarea contravalorii, ridicarea abonamentului se va face de la sediul Primăriei municipiului Galați, din str. Domnească nr. 54, între orele 12,00 – 16,00. Abonamentele sunt valabile începând cu 1 ianuarie 2022”, precizează Primăria. Articolul poate fi citit pe VIAȚA LIBERĂ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Distribuie articolul

Subscribe

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Administrația Fondului pentru Mediu a suspendat poprirea conturilor companiei Blue Air

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis suspendarea popririi...

Proiecţie #Dog Poop Girl la Amfiteatrul TNB, de Ziua Cinematografului

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti (TNB) transformă...

Un nevăzător din Oradea a obținut permisul de conducere cu complicitatea soției, care l-a denunțat după divorț

Doi orădeni, foşti soţi, sunt judecaţi pentru fals material...