Alexandrion Group anunță o campanie cu premii inedite, dedicată celor care iubesc Hendrick’s Gin

Date:

Evadează din convențional și poți câștiga premii neașteptate și experiențe memorabile – trei mari premii constând în zboruri cu balonul deasupra Parcului Herăstrău, pentru 2 persoane. La finalul campaniei vor fi acordate trei mari premii care le vor oferi câștigătorilor oportunitatea de a face o călătorie inedită. Vor admira panorama Parcului Herăstrau de la înălțime, vor experimenta senzații unice și vor petrece momente speciale alături de o persoană dragă, într-o călătorie cu balonul.

Cum te poti înscrie în campanie?

În perioada 31 iulie – 1 septembrie 2021 urmează acești pași:

  1. Intră pe site-ul campaniei www.hendricksunusual.ro sau scanează codul QR de pe materialele de comunicare (neckhanger, wobbler, totem);
  2. Creează-ți propriul cocktail “unusual” folosind ingredientele indicate pe site-ul campaniei;
  3. Află la finalul campaniei dacă ești unul dintre câștigători.

Pentru a-ți maximiza șansele de câștig, dă share pe Instagram sau pe Facebook la cocktail-ul pregătit de tine, cu Hendrick’s Gin, folosind #hendricksunusual.

Află mai multe detalii despre mecanism și premii accesând site-ul campaniei www.hendricksunusual.ro sau www.alexandriongroup.com și prin vizionarea video-ului dedicat: https://www.youtube.com/watch?v=PZAxfUzgElU

Povestea și atributele Hendrick’s Gin

Povestea Hendrick’s Gin a început în 1999 în Scoţia, acolo unde se află distileria producătorului. Aromele unice, neobișnuite ale ginului Hendrick’s, cu note de trandafiri și castravete, sunt potențate de procesul de producție în care precizia și răbdare au roluri esențiale. Distilat în două distilatoare diferite, extrem de rare, create în 1860 și 1948, Hendrick’s este un gin atipic, creat prin mixarea minuțioasă a 11 plante, din cele 4 colțuri ale lumii. Combinația armonioasă dintre cele două distilatoare creează o băutură extrem de fină, cu arome de durată. Valoarea sa este dată și de producția în cantitate limitată – doar 500 de litri într-o singură tranșă – care permite un control mai bun al calității.

William Grant & Sons Holding Ltd. este o afacere de familie, o distilerie independentă cu sediul în Regatul Unit al Marii Britanii, fondată de către William Grant în 1887. Astăzi, compania este deținută de a cincea generație și produce unele dintre cele mai cunoscute branduri de whisky, printre care Glenfiddich sau The Balvenie, precum și alte branduri iconice de băuturi spirtoase precum Hendrick’s Gin, Sailor Jerry, Tullamore D.E.W. Irish Whiskey, Monkey Shoulder si Drambuie.

Alexandrion Group este lider în producția și distribuția de vinuri și băuturi spirtoase din România și singurul producător de single malt din țară. Grupul are o istorie de peste 200 de ani în industria de băuturi spirtoase locale, producând unele dintre cele mai puternice mărci din România, la DISTILERIILE ALEXANDRION SABER 1789, recunoscute atât la nivel național, cât și internațional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse include băuturi tradiționale românești și produse internaționale. Alexandrion 5* și 7*, celebrul vinars Brâncoveanu XO, VS și VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova precum și alte produse au asigurat Grupului poziția de lider al pieței de băuturi spirtoase și tradiționale din România. Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea, completându-și portofoliul cu vinuri, liniștite și spumante, produse de Crama The Iconic Estate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Distribuie articolul

Subscribe

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Administrația Fondului pentru Mediu a suspendat poprirea conturilor companiei Blue Air

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis suspendarea popririi...

Proiecţie #Dog Poop Girl la Amfiteatrul TNB, de Ziua Cinematografului

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti (TNB) transformă...

Un nevăzător din Oradea a obținut permisul de conducere cu complicitatea soției, care l-a denunțat după divorț

Doi orădeni, foşti soţi, sunt judecaţi pentru fals material...