Ana Birchall: Lia Savonea trebuia revocată din CSM încă din noiembrie 2019. Are o influență nocivă, și nu numai în CSM.

Date:

Fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, este de părere că Lia Savonea trebuia revocată din Consiliul Superior al Magistraturii încă din 2019. Birchall se întreabă, retoric, cum de și-a recăpătat influența “nocivă” în ultimii doi ani.

“Faptic, nu declarativ:
Merită analizat și discutat cum d-na Savonea s-a întărit și a prins din nou aripi în ultimii 2 ani, în condițiile în care, în 2019, reușisem să-i anihilez influența nocivă din CSM și nu numai!

Pana si CCR-ul, cu Dorneanu raportor pe mizeria de plângere abuziva impotriva mea ca si ministru al justitiei si card s-a zbatut sa o ajute, i-a tras o scatoalcă si a decis ca aberatia ei de plangere impotriva mea a fost doar un “conflict imaginat de Savonea nascut din frustrarile personale” impotriva mea ( multe frustrari acumulate pentru simplu motiv ca legal, cu votul meu, am impiedicat numirea Adinei Florea la SIIJ, ca am condamnat demersurile de modificare a legii ANI prin care voia sa isi secretizeze averea, ca sa dau numai cateva exemple)!


În noiembrie/decembrie 2019 trebuia revocată din CSM! NU sa fie lasata sa isi încheie mandatul de președinte CSM. A scapat de revocare pentru ca nu a mai vrut sa tina sedinta plenului CSM… si nimeni nu a cerut convocarea plenului CSM! Oare de ce?


Si uite asa, d-na Savonea mai primeste si unele beneficii doar pentru ca a avut un mandat complet de presedinte CSM! Raspunde cineva?”, scrie Ana Birchall pe contul de Facebook.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Distribuie articolul

Subscribe

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Administrația Fondului pentru Mediu a suspendat poprirea conturilor companiei Blue Air

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis suspendarea popririi...

Proiecţie #Dog Poop Girl la Amfiteatrul TNB, de Ziua Cinematografului

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti (TNB) transformă...

Un nevăzător din Oradea a obținut permisul de conducere cu complicitatea soției, care l-a denunțat după divorț

Doi orădeni, foşti soţi, sunt judecaţi pentru fals material...