Aur pentru România, cucerit de tecuceanca Daria Alexandra Matei

Date:

După ce tocmai a devenit vicecampioana Italiei la patinaj artistic pe role, Daria Alexandra Matei a câştigat o nouă medalie de aur, de data aceasta pentru România. Performanţa a fost obţinută în Freiburg, la Deutschlandpokal – Cupa Germaniei, free skating, categoria juniori.

„Vicecampioană naţională a Italiei, se pregăteşte să reprezinte iar România”, scriam, în ediţia din 6 iulie 2021 a ziarului „Viaţa liberă”, despre Daria Alexandra Matei. Ei bine, sâmbătă seară, Imnul României a răsunat la Cupa Germaniei de la Freiburg, datorită patinatoarei născute în Tecuci, dar care trăieşte şi se antrenează în Italia.
Pentru că are dublă cetăţenie, Daria a ales să reprezinte România în competiţiile internaţionale, fiind legitimată la Clubul Sportiv Universitatea Braşov.

La competiţiile interne, reprezintă clubul sportiv italian unde se antrenează, club care a salutat noua ei performanţă, bucurându-se pentru cele două medalii de aur obţinute de sportivii săi la competiţia desfăşurată în perioada 13-17 iulie 2021: „Daria Alexandra Matei şi Davide De Marchi au plecat marți pentru a participa la Cupa Germaniei, care a avut loc la Freiburg. Daria, reprezentând echipa națională a României şi Davide, reprezentând echipa națională a Italiei, au realizat performanțe excelente, ambii clasându-se pe primul loc. A fost un an greu, în care s-au depășit multe dificultăți… și aceste spectacole strălucitoare ne dau emoții și mai mari! Felicitări lui Davide și Dariei și întregului personal tehnic pentru determinarea cu care s-au luptat în aceste competiții și pentru rezultatele constante obținute!”, scrie într-un mesaj postat pe Facebook Team Verde Pattinaggio ASD.

Citește articolul integral în viața libera

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Distribuie articolul

Subscribe

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Administrația Fondului pentru Mediu a suspendat poprirea conturilor companiei Blue Air

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis suspendarea popririi...

Proiecţie #Dog Poop Girl la Amfiteatrul TNB, de Ziua Cinematografului

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti (TNB) transformă...

Un nevăzător din Oradea a obținut permisul de conducere cu complicitatea soției, care l-a denunțat după divorț

Doi orădeni, foşti soţi, sunt judecaţi pentru fals material...