Caraș Severin: IREAL. Președintele Dunca a pierdut jeepul de lux al Consiliului Județean!

Date:

Touaregul administrației județene n-a mai fost văzut de câteva zile! Dispariția bolidului nu a fost anunțată la Poliție și asta pentru că Romeo Dunca nu-și amintește unde l-a lăsat!

Cel puțin asta povestesc angajați ai instituții, care caută cu disperare autoturismul președintelui. Bineînțeles, printre reprizele de râs și bășcălie. În instituție povestea e cam așa: la sfârșitul săptămânii trecute, Romeo Dunca a cerut să se facă plinul Touaregului pentru că va pleca la Timișoara. A revenit luni la Consiliul Județean. Nu la volanul SUV-ului, ci într-un Logan al uneia dintre firmele sale! Pe la mijlocul săptămânii i-ar fi întrebat pe subordonați dacă Touaregul e în parcarea din spatele clădirii. Nu era și nimeni nu-l văzuse toată săptămâna. Și nici până azi nu a mai apărut la Consiliul Județean. Președintele nu mai știe unde l-a lăsat, îl căutăm de câteva zile, nu-și amintește, vorbesc oamenii pe holurile instituției. Pentru că în Consiliul Județean se fac și destule poante, iar fiecare poveste are și partea ei de ficțiune, am verificat ceea ce președintele numește „bârfe”. „Haideți, ce dracu, de unde tot scoateți toate bârfele astea?! Ce naiba! E incredibil! Nu aveți altă treabă, decât să umblați cu lucruri din astea slabe?! Bateți câmpii! Cum să fie pierdut, vedeți-vă de treabă! Nu e în parcare, e la mine Touaregul!”, ne-a liniștit Romeo Dunca.

La această oră însă, angajați ai Consiliului Județean Caraș-Severin încă încearcă să dea de urmele mașinii președintelui. Poate că aceștia nu știu de glumă, dar lucrurile sunt cât se poate de serioase. Touaregul n-a mai fost văzut, Romeo Dunca a venit la Consiliul Județean cu orice altceva, dar nu cu mașina instituției, și nimeni nu poate spune unde se află la această oră. Angajații instituției se tem de ce e mai rău și asta pentru că, spun ei, președintele avea obiceiul să lase cheia în interiorul mașinii. Iar asta împiedică retractarea oglinzilor, semn pentru oricine că autoturismul e deschis! Poliția nu a fost anunțată deocamdată și asta pentru că nu sunt semnale că SUV-ul ar fi fost furat. Pur și simplu Romeo Dunca ar fi uitat unde l-a lăsat!, titrează EXPRESS DE BANAT.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Distribuie articolul

Subscribe

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Administrația Fondului pentru Mediu a suspendat poprirea conturilor companiei Blue Air

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis suspendarea popririi...

Proiecţie #Dog Poop Girl la Amfiteatrul TNB, de Ziua Cinematografului

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti (TNB) transformă...

Un nevăzător din Oradea a obținut permisul de conducere cu complicitatea soției, care l-a denunțat după divorț

Doi orădeni, foşti soţi, sunt judecaţi pentru fals material...