Ciolacu: ”Nu cred că Liviu Dragnea este un om prost ca să devină un instrument al lui Klaus Iohannis”

Date:

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu susține că Liviu Dragnea nu poate reveni deocamdată legal, statutar în PSD şi nu crede că acesta ar dori să devină “un instrument, culmea, al lui Klaus Iohannis, de a face un aşa presupus scandal”.

”Mă bucur că s-a luat o decizie corectă şi a fost eliberat, a avut această pârghie legală”, a subliniat președintele PSD, adăugând că îi pare rău pentru ce a trăit Dragnea în urma condamnării.

Potrivit acestuia, nu este vorba despre o hotărâre de excludere, iar în acest moment nu mai există cale legală de întoarcere a lui Liviu Dragnea în PSD.

“În Statut este prevăzut un astfel de lucru: în momentul în care eşti condamnat, automat nu mai eşti membru de partid”, a precizat Ciolacu.

Întrebat dacă există o cale legală pentru ca Dragnea să revină în PSD, liderul social-democraților a răspuns: “În acest moment, conform Statutului, nu”.

“E dreptul fiecăruia, nu facem condamnări pe viaţă. Nu am comunicat deloc.Vreau să fiu foarte clar: fiecare dintre noi suntem vremelnici în această poziţie, de şef al PSD. Eu nu cred că domnul Liviu Dragnea îşi doreşte în acest moment un scandal fals în interiorul PSD şi mai ales cu acel “vârf de lance”, domnul Codrin Ştefănescu. Cred că domnul Dragnea nu-şi doreşte acum să astupe toată incompetenţa guvernamentală şi hoţiile reale şi mari pe care le fac în acest moment actualii guvernanţi cu acest presupus scandal. Şi Liviu Dragnea, ca şi Marcel Ciolacu, este plin de defecte, şi eu sunt plin de defecte. Nu cred că Liviu Dragnea este un om prost şi ştie foarte bine şi nu cred că-şi doreşte să devină un instrument, culmea, al lui Klaus Iohannis, de a face un aşa presupus scandal”, a conchis Marcel Ciolacu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Distribuie articolul

Subscribe

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Administrația Fondului pentru Mediu a suspendat poprirea conturilor companiei Blue Air

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis suspendarea popririi...

Proiecţie #Dog Poop Girl la Amfiteatrul TNB, de Ziua Cinematografului

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti (TNB) transformă...

Un nevăzător din Oradea a obținut permisul de conducere cu complicitatea soției, care l-a denunțat după divorț

Doi orădeni, foşti soţi, sunt judecaţi pentru fals material...