Cîțu: Eu am desființat SIIJ printr-un proiect adoptat în Guvern. Există un grup de lucru de experți ai coaliției, de acolo trebuie să vină opiniile

Date:

Premierul Florin Cîțu a declarat, marți, că el a desființat SIIJ printr-un proiect adoptat în Guvern și că există un grup de lucru de experți ai coaliției, de unde trebuie să vină opiniile, iar săptămâna viitoare va fi găsită în coaliție cea mai bună soluție.

„Eu am desființat SIIJ printr-un proiect adoptat în Guvern. Acum este rolul Parlamentului, sub îndrumarea Ministerului Justiției, să vină cu cea mai bună soluție, dacă există o soluție mai bună decât ceea ce am făcut noi în ședința de Guvern și aștept soluțiile Parlamentului împreună cu Ministerul Justiției”, a declarat premierul.

„În ceea ce mă privește și în ceea ce privește Guvernul, noi am venit cu o soluție prin care am desființat Secția Specială. UDMR și USR au pun punct diferit… Noi cred că putem să găsim un element comun aici. De aceea am cerut ca ședința de ieri (a coaliției, n.red.) să fie suspendată, să o amânăm și să revenim după ce se întâlnesc experții”, a adăugat Cîțu.

Citește articolul complet în G4Media

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Distribuie articolul

Subscribe

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Administrația Fondului pentru Mediu a suspendat poprirea conturilor companiei Blue Air

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis suspendarea popririi...

Proiecţie #Dog Poop Girl la Amfiteatrul TNB, de Ziua Cinematografului

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti (TNB) transformă...

Un nevăzător din Oradea a obținut permisul de conducere cu complicitatea soției, care l-a denunțat după divorț

Doi orădeni, foşti soţi, sunt judecaţi pentru fals material...