Cîţu: Parlamentarii PNL vor participa la moţiunea de mâine dar nu vor vota

Date:

Premierul Florin Cîţu a declarat, luni, că parlamentarii liberali vor fi prezenţi la dezbaterea şi votul pe moţiunea de cenzură depusă de PSD dar că nu vor vota. În plus, Cîţu şi-a exprimat speranţa că “noua coaliţie PSD-USR-AUR” nu urmăreşte doar să dea jos Guvernul şi apoi să “se uite cum ţara rămâne în haos”.

“Parlamentarii PNL vor participa la moţiunea de mâine dar nu vor vota. Vor fi prezenţi, nu vor vota. Aceasta este decizia luată astăzi în BEx. Celelalte au fost doar discuţii politice referitoare la strategia noastră pentru perioada următoare. De mâine, dacă trece această moţiune, aşa cum v-am mai spus toate scenariile sunt pe masă, orice scenariu este pe masă.

Mă voi uita către această nouă coaliţie PSD-USR-AUR, condusă de PSD, înţeleg. Dacă au un plan, sper că nu vor doar să dea jos Guvernul şi apoi să se uite cum ţara rămâne în haos. Vom vedea ce propunere vine de la această majoritate şi ne vom face planul în funcţie de aceasta. Dar, repet, după moţiunea de mâine toate sunt valabile. Eu cred că va fi totuşi o propunere de premier a PSD, susţinută de USR şi AUR. Vom vedea”, a precizat premierul.

De asemenea, Florin Cîţu a afirmat că nu crede că există vreun parlamentar PNL care să voteze moţiunea PSD:

“Statutul PNL este foarte clar. În următorul BPN vom discuta despre cei care vor vota, dacă va fi cineva. Dar eu nu cred că există un parlamentar liberal care să voteze alături de PSD, AUR şi USR o moţiune”, titrează EPOCHTIMES ROMANIA.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Distribuie articolul

Subscribe

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Administrația Fondului pentru Mediu a suspendat poprirea conturilor companiei Blue Air

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis suspendarea popririi...

Proiecţie #Dog Poop Girl la Amfiteatrul TNB, de Ziua Cinematografului

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti (TNB) transformă...

Un nevăzător din Oradea a obținut permisul de conducere cu complicitatea soției, care l-a denunțat după divorț

Doi orădeni, foşti soţi, sunt judecaţi pentru fals material...