Clotilde Armand: Nivelul ştirilor false create de PSD a ajuns prea departe. Domnule Ciolacu, schimbaţi-vă ochelarii!

Date:

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, susține că nu a intrat niciodată în camera în care se numărau voturile, în seara alegerilor locale. Reacţia acesteia a survenit după ce în spaţiul public au fost difuzate imagini conform cărora ea ar fi intrat în camera cu voturile în seara alegerilor locale.

“Un nou fake-news grosolan a apărut simultan la televiziunile abonate la banii primăriei până să ajung eu primar, sunt încercări disperate ale lui Dan Tudorache şi ale avocatului acestuia de a distrage atenţia de la dosarele deschise de DNA. De 9 luni se chinuie să zică că am furat voturile şi nimeni nu-i crede. Pentru că Justiţia nu minte. Nu am intrat niciodată în camera unde se numărau voturile, în imagini se vede clar că este vorba de o altă persoană. Nivelul ştirilor false create de PSD a ajuns prea departe. Îi voi acţiona în judecată pe toţi cei care sunt părtaşi la manipularea aceasta grosolană. Văd că s-a grăbit şi preşedintele PSD cu concluziile. Îi dau un sfat prietenesc: Dle Ciolacu, schimbaţi-vă ochelarii”, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

La rândul său, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a cerut vineri seara demisia primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, şi anchetarea sa de către procurori, după ce în spaţiul public au apărut imagini conform cărora aceasta ar fi intrat în camera cu voturile în seara alegerilor locale.

“Demisia Armand! Şi apoi pe mâna procurorilor! Poate acum înţelege toată lumea de ce Iohannis vrea cu orice preţ desfiinţarea SIIJ! Ce face SIIJ acum este să renumere voturile furate deja de Clotilde Armand?! Asta nu mai e o problemă a Sectorului 1, ci a democraţiei româneşti! Încă mai cred în puterea instituţiilor statului. Acum cetăţenii trebuie să vadă că statul nu e slab. Le cer autorităţilor să intervină şi să deschidă de urgenţă o anchetă penală! Dacă nu se va interveni instituţional, vom folosi toate mijloacele politice pe care le avem la dispoziţie”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Distribuie articolul

Subscribe

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Administrația Fondului pentru Mediu a suspendat poprirea conturilor companiei Blue Air

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis suspendarea popririi...

Proiecţie #Dog Poop Girl la Amfiteatrul TNB, de Ziua Cinematografului

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti (TNB) transformă...

Un nevăzător din Oradea a obținut permisul de conducere cu complicitatea soției, care l-a denunțat după divorț

Doi orădeni, foşti soţi, sunt judecaţi pentru fals material...