Comunicarea în pandemie

Date:

2020 va rămâne în amintirea noastră, a tuturor, ca fiind cel mai greu încercat an din ultimii o sută. O boală care să cuprindă o lume întreagă nu s-a mai văzut de la „Gripa Spaniolă”, care a apărut în timpul Primului Război Mondial. Rata mortalității pandemiei din 1918-1919 nu este cunoscută cu precizie, dar se estimează că până la 50% din populația de pe Terra din acel moment a suferit de această boală. Acest episod a marcat lumea întreagă la fel cum o face azi și virusul SARS COV2. Și deși avem infinit mai multe cunoștințe medicale, natura pare să ne provoace în secolul acesta din ce în ce mai mult.                                   

S-a vorbit încă de la începutul pandemiei de efectele colaterale ale ei, dar situația a fost prea încordată ca să se mai țină seama de anumite sensibilități. Astfel că, anul 2020 a adunat pe lângă îmbolnăvirea de Covid, frustrare, frică, depresii și chiar psihoze. Un material despre COMUNICAREA ÎN PANDEMIE.


Acest articol a fost publicat pe PressHUB în cadrul proiectului
“COVID-19 FactsNotFake -The Emergency Newsroom. Infodemic Lie Detector”, un proiect Freedom House Romania, în parteneriat cu Trinitas TV, Radio Trinitas, Ziarul Lumina și Agenția de Știri Basilica, finanțat de Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în România.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a Ambasadei Marii Britanii. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Distribuie articolul

Subscribe

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Administrația Fondului pentru Mediu a suspendat poprirea conturilor companiei Blue Air

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis suspendarea popririi...

Proiecţie #Dog Poop Girl la Amfiteatrul TNB, de Ziua Cinematografului

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti (TNB) transformă...

Un nevăzător din Oradea a obținut permisul de conducere cu complicitatea soției, care l-a denunțat după divorț

Doi orădeni, foşti soţi, sunt judecaţi pentru fals material...