DNA l-a trimis în judecată pe Ioan Lazăr, fost manager al Spitalului Județean din Piatra Neamț, într-un nou dosar privind achiziții supraevaluate

Date:

Ioan Lazăr, manager al Spitalului Județean din Piatra Neamț în perioada 2012 și 2016, a fost trimis în judecată de DNA, alături de fostul șef al Serviciului de achiziții, pentru supraevaluarea unui contract vizând reabilitarea Secției Pediatrie.

Deși lucrările nu au fost finalizate nici până acum, echipamentele ce au făcut obiectul contractului au fost livrate și achitate și au zăcut pe holurile spitalului, spun procurorii. Este al treilea dosar în care fostul șef al spitalului din Piatra Neamț este trimis în judecată pentru achiziții supraevaluate.

DNA a anunțat joi că procurorii de la Serviciul teritorial Bacău au dispus trimiterea în judecată, în libertate, a lui Ioan Lazăr și a Oanei Dana Murariu, fost manager al Spitalului Județean de Urgență din Piatra Neamț, respectiv șef al Serviciului de achiziții din cadrul aceleiași unități medicale, pentru abuz în serviciu. De asemenea, a fost trimis în judecată și un om de afaceri, pentru complicitate la abuz în serviciu.

Citiți articolul integral pe HotNews.ro

Citiți și

Specialist DNA, reținut pentru luare de mită. Nicolae Răzvan Despa ar fi pretins 15.000 euro de la un martor într-un dosar

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Distribuie articolul

Subscribe

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Administrația Fondului pentru Mediu a suspendat poprirea conturilor companiei Blue Air

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis suspendarea popririi...

Proiecţie #Dog Poop Girl la Amfiteatrul TNB, de Ziua Cinematografului

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti (TNB) transformă...

Un nevăzător din Oradea a obținut permisul de conducere cu complicitatea soției, care l-a denunțat după divorț

Doi orădeni, foşti soţi, sunt judecaţi pentru fals material...