Doi tineri din Germania cutreieră România pe biciclete pentru a strânge bani pentru refacerea pădurilor defrișate ilegal

Date:

Doi tineri germani au ajuns cu bicicletele în județul Sibiu, în cadrul unui proiect de refacere a pădurilor defrișate ilegal în Munții Făgăraș.

Theresa și Philipp sunt doi tineri din Germania aflați în aventura vieții. Și-au luat bicicletele în această vară și au pornit să cucerească Europa. Artiști, ea violoncelistă și el pianist, au aspirații înalte și își doresc să ajute mediul înconjurător.

Misiune nobilă

După un an și jumătate în care au învățat online și după ce au susținut examenul de bacalaureat, și-au propus să aibă o vacanța de vară de neuitat. Într-adevăr este de neuitat atât pentru ei, cât și pentru generațiile următoare care se vor bucura de munca tinerilor cu spirit civic.

Theresa și Philipp au pornit la drum din München cu scopul de a ajunge la Marea Neagră, urmând un traseu lung și greu, și-au propus să strângă suma de 10.000 de euro în beneficiul Fundației Conservation Carpathia. Cu acești bani, ei își doresc să acopere cheltuielile de reîmpădurire și de postîmpădurire timp de 5 ani, a 2 hectare din zona Groapele din Munții Făgăraș.

Citește articolul integral pe mesageruldesibiu.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Distribuie articolul

Subscribe

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Administrația Fondului pentru Mediu a suspendat poprirea conturilor companiei Blue Air

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis suspendarea popririi...

Proiecţie #Dog Poop Girl la Amfiteatrul TNB, de Ziua Cinematografului

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti (TNB) transformă...

Un nevăzător din Oradea a obținut permisul de conducere cu complicitatea soției, care l-a denunțat după divorț

Doi orădeni, foşti soţi, sunt judecaţi pentru fals material...