EXCLUSIV: Unul dintre cei trei indivizi care au jefuit familia din Bucium este un infractor notoriu!

Date:

Una dintre cele trei persoane care au jefuit, pe 13 iulie, o familie din cartierul Bucium, din municipiul Iași, le este cunoscută oamenilor legii, având multiple condamnări pentru infracțiuni dintre cele mai diverse. Alin Ionuț Agrigoroaie are nu mai puțin de șase condamnări pentru fărădelegi săvârșite în trecut și pedepsite de magistrații din județul Vaslui.

În anul 2015, Alin Ionuț Agrigoroaie a fost condamnat la 1 an și 3 luni pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. În același an, individul a fost condamnat la 1 an și 5 luni pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Cele două pedepse au fost contopite și stabilite, într-un final, cu suspendare.

Tânărul s-a ales cu alte două condamnări în anul 2007, atunci când a fost condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare pentru violare de domiciliu, dar și la 3 luni de închisoare cu suspendare pentru lovire și alte violențe.

Cu un an înainte, în anul 2006, Alin Ionuț Agrigoroaie a fost pedepsit de către oamenii legii cu 3 luni de închisoare cu suspendare, respectiv 6 luni de închisoare cu suspendare, ambele fiind pedepse pentru infracțiuni la regimul silvic.

„Inculpatul are două pedepse cu suspendare de câte 3, respectiv 6 luni pentru infracțiuni silvice, din anul 2006. Mai are o pedeapsă de 1 an pentru violare de domiciliu și una de 3 luni pentru lovire și alte violențe, din anul 2007, tot cu suspendare. Din anul 2015, individul are 1 an și 3 luni pentru conducere sub influența alcoolului și 1 an și 5 luni pentru furt calificat, pedepse contopite și stabilite în final cu suspendare”, au precizat, pentru Ziarul de Iași, surse apropiate anchetei.

Citește articolul integral în Ziarul de Iași

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Distribuie articolul

Subscribe

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Administrația Fondului pentru Mediu a suspendat poprirea conturilor companiei Blue Air

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis suspendarea popririi...

Proiecţie #Dog Poop Girl la Amfiteatrul TNB, de Ziua Cinematografului

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti (TNB) transformă...

Un nevăzător din Oradea a obținut permisul de conducere cu complicitatea soției, care l-a denunțat după divorț

Doi orădeni, foşti soţi, sunt judecaţi pentru fals material...