Fostul mare tenismen Andrei Pavel, zi de zi pe terenurile de la Comesad BCR Open

Date:

Andrei Pavel, cel mai important jucător de tenis român după Ilie Năstase, poate fi găsit în această săptămână, de dimineața până seara, la arena de tenis din cartierul Traian. Constănțeanul, care de mai mult timp este un apreciat antrenor, îi are în grijă la turneul Comesad BCR Open de la Pitești pe Nicholas David Ionel (18 ani, 516 ATP) și pe Sebastian Gima (19 ani, 976 ATP). De asemenea, la rugămintea unui prieten din Germania, Andrei Pavel îl consiliază și pe britanicul Toby Martin (28 de ani, 944 ATP).

Pentru că este pentru prima dată când l-am întâlnit pe fostul număr 13 mondial la turneul Comesad BCR Open, l-am rugat să ne spună câteva cuvinte despre tenis, despre Pitești și despre activitatea sa actuală:

„N-am mai fost de când eram mic în Pitești, am fost foarte plăcut surprins să văd acest club foarte cochet, dar și de oamenii de aici, de organizare, totul este foarte drăguț.” 

„Mă bucur, de asemenea, să fiu „on tour”, să văd concursuri după această perioadă de pandemie. Chiar am fost director de concurs la Iași, la un Challenger, și mă bucur să văd acești oameni pasionați de tenis care fac tot posibilul să îi ajute pe jucătorii români, asta e foarte important, și chiar le mulțumesc tuturor organizatorilor care pun tot sufletul.”

Citește articolul integral în arges-sport.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Distribuie articolul

Subscribe

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Administrația Fondului pentru Mediu a suspendat poprirea conturilor companiei Blue Air

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis suspendarea popririi...

Proiecţie #Dog Poop Girl la Amfiteatrul TNB, de Ziua Cinematografului

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti (TNB) transformă...

Un nevăzător din Oradea a obținut permisul de conducere cu complicitatea soției, care l-a denunțat după divorț

Doi orădeni, foşti soţi, sunt judecaţi pentru fals material...