Învăţătoare pusă la zid pentru că le-a vorbit copiilor despre vaccinare

Date:

Potrivit viata-libera.ro, învăţătoarea Florentina Golea de la Şcoala Nr. 10 “Dimitrie Sturdza” din Tecuci a fost jignită pe Facebook prin zeci de comentarii, pentru că a îndrăznit să publice imagini de la o lecţie în care le-a vorbit copiilor despre vaccinare. Asta pentru că imagini de la clasa sa au apărut şi într-un material publicat de vaccinare.ro.

Florentina Golea susţine că anual, printr-un proiect derulat cu UNICEF şi Ministerul Educaţiei, lucrează cu elevii de la clasă “Cea mai mare lecţie despre…”. “Anul trecut lecţia a fost despre bullying, iar anul acesta despre vaccinare. Îi spune cea mai mare, pentru că proiectul se derulează în mai multe şcoli. Nu sunt singura care am ţinut această lecţie, sunt sute de colege care anual fac parte din proiect. Nici nu le-am impus copiilor să se vaccineze, nici nu le-am spus să le transmită părinţilor să facă asta. Nu am făcut propagandă. Mai ales că elevii mei au 10-11 ani, deci nici nu-s eligibili pentru vaccinare. A fost pur şi simplu o lecţie educativă despre ce înseamnă vaccin, despre care sunt măsurile de prevenţie în pandemie”, explică învăţătoarea de la şcoala din Tecuci.
Aceasta susţine că după ce a fost postat pe site-ul guvernamental materialul despre lecţia ei, s-a trezit cu sute de mesaje în care era ameninţată şi jignită pentru că a îndrăznit să le vorbească copiilor de la şcoală despre vaccinare.
“Mame, măi oameni buni, sunteţi normali la cap? Cum să lăsaţi o impostoare de profesoară să facă aşa ceva? Pentru ce este plătită madam? Să promoveze vaccinul? Sau să predea copiilor?”.

Articolul integral, în viata-libera.ro!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Distribuie articolul

Subscribe

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Administrația Fondului pentru Mediu a suspendat poprirea conturilor companiei Blue Air

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis suspendarea popririi...

Proiecţie #Dog Poop Girl la Amfiteatrul TNB, de Ziua Cinematografului

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti (TNB) transformă...

Un nevăzător din Oradea a obținut permisul de conducere cu complicitatea soției, care l-a denunțat după divorț

Doi orădeni, foşti soţi, sunt judecaţi pentru fals material...