Laura Vicol i-a convocat urgent pe deputații juriști să-și dea acordul pe legea prin care statul român renunță gratis la 46 de hectare de la Romexpo

Date:

Trei evenimente majore de astăzi conturează imaginea unui stat mafiotizat, care face afaceri cu borfașii și îi strivește pe micii antreprenori, potrivit G4Media. E ziua în care premierul Nicolae Ciucă a stat la masă cu condamnați penal pentru evaziune sau corupție. Iar statul român face pasul decisiv prin care dă gratis cele mai scumpe terenuri din capitală pentru un tun imobiliar din care nu va câștiga nimic.

Laura Vicol, soția lui Vladimir Ciorbă și șefa Comisiei Juridice din Camera Deputaților, i-a convocat urgent pe deputații juriști să-și dea acordul pe legea prin care statul român renunță gratis la 46 de hectare de la complexul Romexpo și le dă Camerei de Comerț pentru o mega-afacere imobiliară cu Iulius Group.

În timp ce Laura Vicol desăvârșește în Parlament jefuirea proprietății statului de la Romexpo, soțul său, Vladimir Ciorbă, e alături de premier la dezbaterea organizată de trustul lui Dan Voiculescu. Și tot lângă premierul Ciucă e și Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț, marele beneficiar al afacerii cu terenurile din cea mai scumpă zonă a Capitalei, mai scrie g4media.ro.

Asistăm la o înfrățire fără perdea și fără rușine a statului român cu infractorii condamnați. Cum a fost posibil ca șeful guvernului, sobrul militar Nicolae Ciucă, să participe la șușaneaua cu penali organizată de trustul fondat de turnătorul ”Felix”, el însuși condamnat penal pentru corupție?

Articolul integral, pe g4media.ro!

Citește și: Curtea Constituțională analizează joi revocarea Ancăi Dragu din funcția de președinte al Senatului (presshub.ro)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Distribuie articolul

Subscribe

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Administrația Fondului pentru Mediu a suspendat poprirea conturilor companiei Blue Air

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis suspendarea popririi...

Proiecţie #Dog Poop Girl la Amfiteatrul TNB, de Ziua Cinematografului

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti (TNB) transformă...

Un nevăzător din Oradea a obținut permisul de conducere cu complicitatea soției, care l-a denunțat după divorț

Doi orădeni, foşti soţi, sunt judecaţi pentru fals material...