Limită de viteză în zona Centrului Vechi al Brașovului: 30 km/h

Date:

Miercuri, Comisia de Circulație a Consiliului Local al Municipiului Brașov a avizat mai multe propuneri de reglementare a circulației pe domeniul public. Printre ele se numără introducerea unei limite de viteză în zona centrului istoric al Brașovului și în cartierul Șchei: 30 km/h.

“Comisia de circulație a avizat favorabil propunerea primarului Allen Coliban de limitare a vitezei de circulație a autovehiculelor la 30 Km/h, pe străzile din Centrul Vechi şi Șchei, începând de la Rectorat, str. N Bălcescu, str. Castelului.
După avizarea planului privind semnalizarea și marcajele de către Biroul Rutier din cadrul Poliției Municipiului Brașov și instalarea semnelor de circulație necesare, această limitare va intra în vigoare”, precizează Primăria Brașov.

Centrul vechi din Brașov reprezintă o atracție irezistibilă pentru turiștii care vizitează sau sunt în trecere prin frumosul oraș de sub poalele Tâmpei. Piața Sfatului și clădirile vechi care datează din secolul al XV-lea, Muzeul de Istorie, Granarul Brașovului, Biserica Neagră sunt doar câteva dintre obiectivele zonei (amănunte, pe centruturistic.ro).

Periodic sunt organizate diferite evenimente artistice, culturale și comerciale. Piața Sfatului face legatura între str. Mureșanilor, str. Republicii și str. Hirsher reprezentând cu acestea cea mai importantă atracție socială, turistică și culturală a orașului Brașov.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Distribuie articolul

Subscribe

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Administrația Fondului pentru Mediu a suspendat poprirea conturilor companiei Blue Air

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis suspendarea popririi...

Proiecţie #Dog Poop Girl la Amfiteatrul TNB, de Ziua Cinematografului

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti (TNB) transformă...

Un nevăzător din Oradea a obținut permisul de conducere cu complicitatea soției, care l-a denunțat după divorț

Doi orădeni, foşti soţi, sunt judecaţi pentru fals material...