MAKITA ROMÂNIA și BELPROFILE vin cu noi soluții pentru specialiștii din domeniul construcțiilor. Un parteneriat în beneficiul clienților din piață

Date:

Makita România și BELPROFILE au parafat un parteneriat menit să aducă mai multă plusvaloare clienților și partenerilor din piața construcțiilor, prin împărtășirea de know-how și dezvoltarea de acțiuni comune între cele două branduri.

Parteneriatul dintre cele două branduri are rolul de a pune la dispoziția profesioniștilor din domeniul construcțiilor, în special al sistemelor de acoperișuri, cele mai bune soluții tehnice. De asemenea, se va mai asigura o serie de formări profesionale și evenimente demonstrative în cele 3 HUB-uri ale Academiei Makita din Brănești, Cluj și Iași, la client sau demonstrații pe șantier, organizate de experții celor două companii. Astfel, profesioniștii din domeniu vor descoperi cele mai bune sisteme de acoperișuri, dar și cele mai performante scule și unelte din portofoliul Makita, menite să crească productivitatea și calitatea lucrărilor.

Totodată Makita va dota echipele tehnice BELPROFILE cu cele mai noi și performante echipamente de lucru pentru a crește productivitatea și satisfacția experților companiei noastre. În acest context, mai vizăm și dezvoltarea unui suport de business comun.

Fondată în 1915 ca o companie producătoare și vânzătoare de motoare electrice, corporația japoneză Makita a devenit lider mondial în producția și furnizarea de scule electrice profesionale, scule pneumatice și mașini pentru păduri, parcuri și grădini. Această evoluție a fost posibilă prin perseverența cu care experții companiei și-au pus resursele și experiență în serviciul fiecărui client. Plasând inovația pe primul loc, Makita reușește prin cercetare și dezvoltare să aducă noutăți tehnologice prin care să vină în întâmpinarea nevoilor clienților sai. Succesul acestui demers este demonstrat de cele 603 sisteme brevetate la nivel mondial.

BRAVO Europa este un grup internațional, înființat în România, având 4 unități de producție în România, Cehia, Germania și Franța, ale căror produse sunt comercializate de mai bine de 20 de ani în peste 2.600 de magazine din 20 țări europene: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Croația, Danemarca, Elveția, Franța, Germania, Liechtenstein, Luxemburg, Marea Britanie, Olanda, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia și Ungaria iar planurile de viitor sunt pentru o continuuă expansiune.

Cu o prezență de peste 20 de ani în piață, brandul BELPROFILE este reprezentat de o gamă de produse PREMIUM PLUS care depășește standardele de calitate impuse de normele europene, aducând un plus de rezistență și durabilitate, într-o varietate de forme și culori adaptată tuturor gusturilor și cerințelor clienților care caută calitate și valoare adăugată fiecărui proiect.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Distribuie articolul

Subscribe

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Administrația Fondului pentru Mediu a suspendat poprirea conturilor companiei Blue Air

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis suspendarea popririi...

Proiecţie #Dog Poop Girl la Amfiteatrul TNB, de Ziua Cinematografului

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti (TNB) transformă...

Un nevăzător din Oradea a obținut permisul de conducere cu complicitatea soției, care l-a denunțat după divorț

Doi orădeni, foşti soţi, sunt judecaţi pentru fals material...