Oficios de la Budapesta, după ce liderul PNL a vorbit despre schimbarea compoziției etnice în Ținutul Secuiesc: Zombi-ul român din toate timpurile s-a trezit tocmai în Ludovic Orban. Tatăl său a fost ofițer de securitate maghiar

Date:

Publicația pro-guvernamentală Magyar Nemzet, oficiosul guvernului de la Budapesta, îl critică în termeni duri pe liderul PNL, Ludovic Orban, după ce acesta a declarat că prin investiții economice în Ținutul Secuiesc ar putea fi schimbată compoziția etnică din zona preponderent locuită de maghiari. Publicația îi amintește lui Orban originile maghiare și îl acuză, la fel ca pe șeful statului, că ”îşi construieşte capital din sentimente antimaghiare”.

În articolul semnat de Tamás Pataki se mai arată că  tatăl liderului PNL  ”a fost ofiţer de securitate maghiar”, iar Ludovic Orban a fost botezat în oraşul său natal în religia unitariană și că împreună cu fratele său, Leonard Orban, au fost şi confirmaţi religios. ”Potrivit cunoscuţilor săi vorbeşte bine limba maghiară, dar numai între patru pereţi”, mai scrie publicația de la Budapesta. Autorul articolului scrie în final că speră ca Ludovic Orban să revină la identitatea maghiară.

Citește articolul integral în G4Media

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Distribuie articolul

Subscribe

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Administrația Fondului pentru Mediu a suspendat poprirea conturilor companiei Blue Air

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis suspendarea popririi...

Proiecţie #Dog Poop Girl la Amfiteatrul TNB, de Ziua Cinematografului

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti (TNB) transformă...

Un nevăzător din Oradea a obținut permisul de conducere cu complicitatea soției, care l-a denunțat după divorț

Doi orădeni, foşti soţi, sunt judecaţi pentru fals material...