Orban: Candidatura mea este la dispoziţia PNL. Oricine gândeşte raţional ştie că pe 25 septembrie nu se alege nicio echipă câştigătoare

Date:

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni seara, că la Congresul PNL din 25 septembrie nu se va alege o “echipă câştigătoare”, ci preşedintele partidului.

“Eu am avut modestia să nu pun echipa câştigătoare, deşi ca preşedinte al PNL am condus echipa PNL la victorie, la câştig. Numai cine are ochelari de cal şi nu vrea să vadă lucrul respectiv nu vede evidenţa. Evidenţa este foarte clară. Am luat partidul pe un dezastru electoral în alegerile parlamentare din 2016, în care partidul a luat 20% iar PSD-ul a luat 46,5%, având o reprezentare de aproape 48% în Parlamentul României. Partid lipsit de încredere, demoralizat, destul de fracţionat, cu foarte multe, să spun, probleme adunate în sine şi printr-un efort enorm pe care l-am depus, alături de colegii mei, totuşi am redat încrederea în victorie şi am obţinut succese electorale la care nimeni nu se aştepta”, a declarat președintele PNL, Ludovic Orban la postul B1 TV.

Potrivit acestuia, trebuie analizate cele două persoane care candidează.

“Candidatura mea este la dispoziţia PNL. Oricine gândeşte raţional ştie că pe 25 septembrie nu se alege nicio echipă câştigătoare. Pe 25 septembrie se alege preşedintele PNL, la congres. Este o competiţie între mine şi Florin Cîţu. Deci trebuie analizată candidatura mea, cine sunt eu, ce am făcut pentru PNL, ce sunt capabil să fac pentru PNL, în ce măsură răspund exigenţelor care sunt fundamentale pentru a asigura un leadership corect şi plin de succes al PNL şi în ce măsură contracandidatul meu este comparabil cu mine în această competiţie”, a adăugat Ludovic Orban.

Acesta a mai spus că este o competiţie cu o miză foarte mare, un joc în care câştigătorul “ia tot”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Distribuie articolul

Subscribe

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Administrația Fondului pentru Mediu a suspendat poprirea conturilor companiei Blue Air

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis suspendarea popririi...

Proiecţie #Dog Poop Girl la Amfiteatrul TNB, de Ziua Cinematografului

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti (TNB) transformă...

Un nevăzător din Oradea a obținut permisul de conducere cu complicitatea soției, care l-a denunțat după divorț

Doi orădeni, foşti soţi, sunt judecaţi pentru fals material...