Pacient COVID-19: Mie nu mi se va întâmpla. Sunt cuvintele pe care ai vrea să le înghiți când afli că ai fost atât de naiv

Date:

Doar prin responsabilitate putem reveni la normalitate! Cea mai simplă și mai la îndemână metodă prin care putem să învingem virusul rămâne vaccinarea.

“Virusul nu va dispărea ușor”

Pagina guvernamentală de Facebook RO vaccinare a postat joi seara mesajul unui pacient pentru personalul medical care l-a îngrijit pe parcursul a două săptămâni de spitalizare: ‘

Mie nu mi se va întâmpla’. Sunt cuvintele pe care ai vrea să le ascunzi și să le înghiți când afli pe pielea ta că ai fost atât de naiv să crezi că viața ta nu ar putea vreodată să atârne de un fir de ață… Vă adresez toate mulțumirile mele pentru profesionalismul, atașamentul sufletesc pentru fiecare pacient și dedicarea de care ați dat dovadă.

Am trăit momente de neînchipuit, am văzut oameni cum se sting în jurul meu, am înțeles cât de prețioasă e fiecare gură de aer și cum viața se poate scurge în minute, iar în urmă să rămână copii, mame, tați ori frați ce-și plâng neputința de a fi putut impiedica deznodământul.


Sunt profund recunoscător că, datorită dăruirii dumneavoastră, întregului personal medical, astăzi mă aflu înapoi lângă familia mea.În cele aproape două saptamâni cât m-am aflat pe patul de spital, am putut vedea cum dumneavoastră scrieți istorie, zi de zi, cum faceți imposibilul, cum smulgeți vieți din ghearele morții cu atâta încrâncenare.

Pentru tot ceea ce faceți între zidurile acestui spital și poate nu se vede din afară, vă transmit întreg respectul meu și toată recunoștința. Am înțeles în aceste zile de cumpănă cel mai important lucru: virusul nu va dispărea ușor, însă, dacă NU MAI AMÂNĂM vaccinul, numărul de infectări va scădea.După această teribilă experiență, îmi doresc ca lumea să înțeleagă importanța imunizării cât mai rapide. Pentru siguranța fiecăruia dintre noi, pentru cea a familiei și a celor din jur, dar și pentru a crește șansele de revenire la normalitate.Vă admir și vă mulțumesc” – Col Lucian Vasile Mihoc, inspector șef ISU Timiș.

Citește și:

București: 8 centre de vaccinare cu program prelungit în weekend și un centru cu program non-stop (presshub.ro)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Distribuie articolul

Subscribe

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Administrația Fondului pentru Mediu a suspendat poprirea conturilor companiei Blue Air

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis suspendarea popririi...

Proiecţie #Dog Poop Girl la Amfiteatrul TNB, de Ziua Cinematografului

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti (TNB) transformă...

Un nevăzător din Oradea a obținut permisul de conducere cu complicitatea soției, care l-a denunțat după divorț

Doi orădeni, foşti soţi, sunt judecaţi pentru fals material...