Postul public Radio Iaşi face propagandă antivaccinistă pe pagina proprie de facebook

Date:

Radio Iaşi face propagandă antivaccinistă pe pagina oficială de facebook. În urmă cu trei zile, redactorul şef, Nicolae Tomescu Stachie, a postat un articol preluat de pe un site obscur în care un fost expert OMS declară că pandemia este o minciună, iar vaccinarea un experiment. 

Tot pe pagina de facebook a Radio Iaşi, Nicolae Tomescu se declară un anti-vaccinist convis. Acesta a declarat că nu s-a vaccinat şi că poate merge până la „preţul suprem” (demiterea sa, în cazul obligativităţii certificatului verde – n.r) pentru a-şi apăra ideea.

Tomescu – “Un adversar al tribulaţiilor politice şi al „noii religii”(COVID)”

În urmă cu două zile, pe pagina de facebook a Radio Iaşi a apărut o postare, nu redirecţionată de pe site-ul propriu al instituţiei, ci de pe un site obscur: stiri-alternative.ro. Postarea a fost făcută chiar de Nicolae Tomescu Stachie. În articolul respectiv, care nu pare a avea nimic legat cu activitatea de la ştiri a Radio Iaşi, subiectul care reiese din titlu este „Fost expert OMS în pandemie. Astrid Stuckelberger: O pandemie de minciuni”. În articolul respectiv, „expertul” citat consideră că injectările nu sunt vaccinuri, ci „un experiment biotehnologic, sintetic” coordonat de GAVI – Alianţa Globală pentru Imunizare prin Vaccin condusă de Bill Gates prin OMS. 

Aceeaşi Astrid Stuckelberger afirmă în interviul popularizat de Nicolae Tomescu şi acordat unei reviste norvegiene că: „Lucrul periculos despre vaccin este că declanşează infecţia. Nu cred că proteina spike este problema, ci vaccinul conţine grafen. Este mortal şi acum avem statistici. Noi ştim“ . Fostul expert OMS mai afirmă că vaccinarea ar trebui oprită imediat, iar cei care o continuă să răspundă penal pentru că aceasta ar fi dus la decesul a zeci de mii de oameni. Redactorul şef, Nicolae Tomescu, face şi un preambul la articolul postat:“M-am declarat, de la „începuturi“, adversar al tribulaţiilor politice (cu rol de „resetare planetară“) şi al „noii religii”(Covid). Reamintesc faptul că a pune întrebări nu înseamnă a ataca democraţia”. Anterior sau poate simultan, postarea apare şi pe pagina personală de facebook a lui Nicolae Tomescu.

De remarcat este faptul că site-ul stiri-alternative.ro are rubrici dedicate anti-vax sau anti-pandemie, în categoria Fact- Check sau Red Pill, în care apar articole cu titlul: „Imunizarea de turmă de 70% va opri transmiterea virusului – Fals!”, „Cardinalul Muller: Soros, Gates şi Schwab folosesc pandemia pentru a obţine controlul total” sau “Variantele Delta şi Omicron ar putea fi o consecinţă a vaccinării COVID de masă?”.

Articolul complet poate fi citit pe site-ul ZIARUL DE IAȘI.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Distribuie articolul

Subscribe

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Administrația Fondului pentru Mediu a suspendat poprirea conturilor companiei Blue Air

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis suspendarea popririi...

Proiecţie #Dog Poop Girl la Amfiteatrul TNB, de Ziua Cinematografului

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti (TNB) transformă...

Un nevăzător din Oradea a obținut permisul de conducere cu complicitatea soției, care l-a denunțat după divorț

Doi orădeni, foşti soţi, sunt judecaţi pentru fals material...