Premierul Cîțu, despre condiționarea banilor din PNRR de reformele din justiție: Nu este adevărat. PNRR nu o să fie condiționat de justiție

Date:

Premierul Florin Cîțu a declarat, marți, în cadrul consultărilor cu reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României, că nu este adevărat că banii din Programul Național pentru Relansare și Reziliență (PNRR) vor fi condiționați de adoptarea reformelor din justiție.

„Nu este adevărat. Sunt câteva lucruri acolo care sunt de bun simț, dar nu au ncio legătură cu reforma în justiție așa cum vrem noi să o facem. PNRR nu o să fie condiționat de justiție. Sunt doar câteva borne, clarificări. De exemplu, în România, legile după ce sunt modificate prin amendament să fie publicată întreaga lege cu noul amendament, să fie clar pentru toată lumea care este ultima formă. Acesta este un exemplu de modificare care apare în PNRR, dar nu avem Legile Justiției așa cum discutăm de ele în spațiul public pentru că am văzut această discuție și nu aș vrea să fie înțeleasă prost”, a declarat Florin Cîțu.

Citește articolul integral în G4Media

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Distribuie articolul

Subscribe

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Administrația Fondului pentru Mediu a suspendat poprirea conturilor companiei Blue Air

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis suspendarea popririi...

Proiecţie #Dog Poop Girl la Amfiteatrul TNB, de Ziua Cinematografului

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti (TNB) transformă...

Un nevăzător din Oradea a obținut permisul de conducere cu complicitatea soției, care l-a denunțat după divorț

Doi orădeni, foşti soţi, sunt judecaţi pentru fals material...