Primăria Alba Iulia pune la bătaie 1.000.000 de lei pentru proiecte propuse de cetățeni. Bugetarea participativă, la vot în CL

Date:

Primăria Alba Iulia pune la bătaie 1.000.000 de lei, bani din bugetul local, pentru proiecte propuse de cetățenii orașului. Mai exact este vorba despre sistemul de „bugetare participativă” unde cetățenii orașului pot propune și depune proiecte care mai apoi pot fi implementate de administrația locală.

Primăria Alba Iulia pune la bătaie 1.000.000 de lei, bani din bugetul local, pentru proiecte propuse de cetățenii orașului. Mai exact este vorba despre sistemul de „bugetare participativă” unde cetățenii orașului pot propune și depune proiecte care mai apoi pot fi implementate de administrația locală. Ideea de bugetare participativă la Alba Iulia se află la a doua ediție, însă pentru a deveni realitate, proiectul trebuie votat de consilierii locali ai municipiului Alba Iulia în viitoarea ședintă din data de 29 iulie. 

Dacă proiectul va trece de votul consilierilor locali, până la sfârșitul anului vor fi anunțate propunerile câștigătoare, iar în 2022 ar începe implementarea proiectelor.

Citește articolul integral în alba 24

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Distribuie articolul

Subscribe

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Administrația Fondului pentru Mediu a suspendat poprirea conturilor companiei Blue Air

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis suspendarea popririi...

Proiecţie #Dog Poop Girl la Amfiteatrul TNB, de Ziua Cinematografului

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti (TNB) transformă...

Un nevăzător din Oradea a obținut permisul de conducere cu complicitatea soției, care l-a denunțat după divorț

Doi orădeni, foşti soţi, sunt judecaţi pentru fals material...