Primăria Galaţi se împrumută ca să demoleze sediul PSD. Credit de 150 milioane de lei

Date:

Un proiect de hotărâre privind contractarea unei finanţări rambursabile interne, în valoare de 150 de milioane de lei, pentru realizarea de investiţii publice de interes local, va fi supus aprobării consilierilor locali la şedinţa de săptămâna viitoare. Primul obiectiv de pe lista de investiţii, cu cea mai generoasă finanţare alocată, vizează demolarea sediului organizaţiei judeţene a PSD Galaţi pentru construirea unei parcări subterane pe strada Eroilor nr. 1.

Primăria municipiului Galaţi îşi doreşte un nou credit, cu o maturitate de 15 ani. Un proiect de hotărâre privind aprobarea contractării unei finanţări rambursabile interne în valoare de 150 milioane de lei a fost iniţiat de primarul Ionuţ Pucheanu şi a ajuns, spre avizare, la comisiile Consiliului Local. Conform documentelor, împrumutul este necesar pentru realizarea unor investiţii publice de interes local, a căror listă este anexată la proiectul de hotărâre.

Prima pe lista obiectivelor propuse a fi finanţate din credit este “Parcare subterană strada Eroilor nr. 1”, a cărei realizare implică, aşa cum aţi putut afla din ziarul “Viaţa liberă”, demolarea clădirii care găzduieşte acum sediul judeţenei PSD. Proiectul a fost deja votat de consilierii locali, cu o valoare totală calculată la peste 43,31 milioane de lei, şi prevede o parcare subterană cu o capacitate 140 de locuri, cu un nivel de subsol, amenajarea unui parc şi a unui drum. Acestei investiţii îi este propusă cea mai generoasă alocare din împrumut – 40 milioane de lei.

Continuarea, în Viața Liberă!

Foto: Viața Liberă

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Distribuie articolul

Subscribe

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Administrația Fondului pentru Mediu a suspendat poprirea conturilor companiei Blue Air

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis suspendarea popririi...

Proiecţie #Dog Poop Girl la Amfiteatrul TNB, de Ziua Cinematografului

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti (TNB) transformă...

Un nevăzător din Oradea a obținut permisul de conducere cu complicitatea soției, care l-a denunțat după divorț

Doi orădeni, foşti soţi, sunt judecaţi pentru fals material...