Primarul Sectorului 1 va verifica modul de stabilire a tarifelor practicate de Romprest pentru serviciile de salubrizare din 2011 și până în prezent și va negocia cu compania eficientizarea activității, în urma unui vot în Consiliul Local

Date:

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost împuternicită de Consiliul Local că verifice modul de stabilire a tarifelor practicate de Romprest pentru serviciile de salubrizare din 2011 și până în prezent și să negocieze cu reprezentanții companiei eficientizarea activității, potrivit unor comunicate de presă.

De asemenea, consilierii locali i-au dat mandat primarului Sectorului 1, să negocieze cu reprezentanții Companiei Romprest Service SA eficientizarea activității de salubrizare. Este vorba despre modificarea suprafețelor de intervenție pentru activitățile de măturat, spălat, stropit și întreținere a căilor publice prevăzute în prezent în contractul cu operatorul de salubrizare, potrivit unui comunicat.”Așa cum am promis, unul dintre obiectivele acestui mandat este să opresc risipa banului public. Nu mai putem accepta să plătim din banii publici niște prestări doar pe hârtie. Conform facturilor actuale emise de operatorul de salubritate, mașinile Romprest trec de până la 12 ori/zi pe aceeași stradă, iar în alte zone ale sectorului dacă trec o singură dată/zi. Am primit astăzi mandatul să punem capăt jafului și să aducem serviciile de salubrizare în conformitate cu nevoile reale ale comunitării locale”, a declarat, în cadrul ședinței Consiliului Local, primarul Clotilde Armand.

Citește articolul complet în G4Media

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Distribuie articolul

Subscribe

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Administrația Fondului pentru Mediu a suspendat poprirea conturilor companiei Blue Air

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis suspendarea popririi...

Proiecţie #Dog Poop Girl la Amfiteatrul TNB, de Ziua Cinematografului

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti (TNB) transformă...

Un nevăzător din Oradea a obținut permisul de conducere cu complicitatea soției, care l-a denunțat după divorț

Doi orădeni, foşti soţi, sunt judecaţi pentru fals material...