Prinşi în flagrant! Distrugătorul podului din Drăgăneşti, depistat de BIHOREANUL săpând în albie lângă un alt pod, în Tărcaia

Date:

În urmă cu câteva săptămâni, BIHOREANUL făcea o dezvăluire revoltătoare: statul va plăti 2,5 milioane de lei ca să salveze podul de pe DN 76 din Drăgăneşti, distrus de săpăturile ilegale practicate de balastiera unui apropiat al PSD din Tărcaia.

Afaceristul, Viorel Ile, e anchetat încă din 2016 pentru exploatările ilegale din albia Crişului Pietros, dar a continuat să încalce legea, după cum a descoperit BIHOREANUL, care a obţinut şi dovada, sesizând imediat autorităţile. Urmarea? Angajaţii balastierei au fost prinşi în flagrant în timp ce săpau cu utilajele la doar câţiva metri de un alt pod, de astă dată în comuna Tărcaia!

Anchetă pe Criş

Investigaţiile BIHOREANULUI în cazul firmei patronate de Viorel Ile, cunoscut ca apropiat al PSD, au pornit luna trecută, după viitura de pe Crişul Pietros care a provocat pentru o scurtă perioadă închiderea podului de pe DN76, din comuna Drăgăneşti.

Podul devenise un pericol pentru siguranţa rutieră, dar nu pentru că l-ar fi ruinat furia naturii, ci din cauza  exploatărilor de balastru din albia râului, care au fost de lungă durată şi atât de masive încât au distrus stabilitatea atât a podului rutier, cât şi a celui feroviar din imediata apropiere.

Citește articolul complet în Bihoreanul

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Distribuie articolul

Subscribe

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Administrația Fondului pentru Mediu a suspendat poprirea conturilor companiei Blue Air

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis suspendarea popririi...

Proiecţie #Dog Poop Girl la Amfiteatrul TNB, de Ziua Cinematografului

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti (TNB) transformă...

Un nevăzător din Oradea a obținut permisul de conducere cu complicitatea soției, care l-a denunțat după divorț

Doi orădeni, foşti soţi, sunt judecaţi pentru fals material...