„PROMOŢIE” LA O SPĂLĂTORIE AUTO DIN PITEŞTI: LA CÂTEVA SPĂLĂRI, BONUS O DOZĂ DE COCAINĂ SAU AMFETAMINĂ

Date:

Administratorul de facto al unei spălătorii auto din Piteşti e suspectat de poliţiştii de la Crimă Organizată că, pe lângă spălat maşinile, s-ar mai fi îndeletnicit şi cu traficul de cocaină şi de amfetamină

„Astăzi, 24 noiembrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, efectuează o percheziţie domiciliară, în municipiul Piteşti, într-o cauză în care se efectuează cercetări, faţă de o persoană bănuită, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată”, a informat azi biroul de presă al Poliţiei Argeş.

„În fapt s-a reţinut că, persoana bănuită ar fi comercializat droguri de mare risc, respectiv cocaină și amfetamină, în municipiile Pitești și Câmpulung, potențialilor consumatori interesați, deplasându-se la aceștia adeseori cu o autospecială taxi, în diverse locuri din municipiile amintite anterior.

De asemenea, de cele mai multe ori, persoana bănuită ar fi comercializat ilegal stupefiantele și la sediul unei spălătorii auto, pe care ar fi administrat-o în fapt.

La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Pitești, va fi condusă, în vederea audierii, o persoană”, a mai transmis Poliţia. Persoana respectivă este chiar omul de „afaceri” la domiciliul căruia s-a efectuat percheziţia cu pricina, informează ARGEȘUL ONLINE.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Distribuie articolul

Subscribe

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Administrația Fondului pentru Mediu a suspendat poprirea conturilor companiei Blue Air

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis suspendarea popririi...

Proiecţie #Dog Poop Girl la Amfiteatrul TNB, de Ziua Cinematografului

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti (TNB) transformă...

Un nevăzător din Oradea a obținut permisul de conducere cu complicitatea soției, care l-a denunțat după divorț

Doi orădeni, foşti soţi, sunt judecaţi pentru fals material...