PSD-istul Florian Bodog a pus la dispoziţia DNA banii încasaţi ilegal de consiliera lui angajată fictiv, dar pe Facebook pozează în inocent

Date:

Trimis în judecată de DNA pentru abuz în serviciu şi fals, după ce a angajat fictiv o consilieră care n-a mers nici o zi la muncă, ex-ministrul Sănătăţii, orădeanul Florian Bodog a pus la dispoziţia procurorilor anticorupţie cei peste 75.000 de lei plătiţi ilegal de Minister. Informaţia se regăseşte în rechizitoriul întocmit de procurorii DNA, al cărui extras a fost transmis de instituţie la solicitarea BIHOREANULUI.

“La data de 26.08.2021 inculpatul Bodog Florian Dorel a depus extrasul contului bancar nr. (….), în care a consemnat suma de 75.741,25 RON (vol.3 fil.276). Prin ordonanţa nr.280/P/2019 din data de 26.08.2021 (vol.3 fil.277-280) s-a dispus instituirea sechestrului asigurător, până la concurenţa sumei de 75.656 lei, asupra sumelor de bani existente în contul bancar nr. (….) deschis pe numele inculpatului Bodog Florian Dorel la (….) , în care a consemnat suma de 75.741,25 RON, măsura fiind adusă la îndeplinire prin procesul verbal din data de 26.08.2021 (vol.3 fil.281-282)”, se arată în document.

Abuz în serviciu, fals intelectual, fals în înscrisuri

Bodog a fost trimis în judecată la începutul acestei săptămâni, în stare de libertate, acuzat de procurorii anticorupţie de abuz în serviciu (12 acte materiale), fals intelectual în formă continuată (12 acte materiale) şi fals în înscrisuri sub semnătură privată (3 infracţiuni).

Citește articolul integral în Bihoreanul

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Distribuie articolul

Subscribe

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Administrația Fondului pentru Mediu a suspendat poprirea conturilor companiei Blue Air

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis suspendarea popririi...

Proiecţie #Dog Poop Girl la Amfiteatrul TNB, de Ziua Cinematografului

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti (TNB) transformă...

Un nevăzător din Oradea a obținut permisul de conducere cu complicitatea soției, care l-a denunțat după divorț

Doi orădeni, foşti soţi, sunt judecaţi pentru fals material...