Punctele de frontieră din România, tranzitate de peste 168.000 de persoane, în 24 de ore. Noul formular de intrare în țară e obligatoriu de luni

Date:

Potrivit RFI, în ultimele 24 de ore, punctele de frontieră din întreaga țară au fost tranzitate de aproximativ 168.300 persoane, cetățeni români și străini, cu peste 48.500 mijloace de transport.

Pe sensul de intrare în România au fost aproximativ 120.000 persoane cu 33.000 mijloace de transport, iar pe cel de ieşire 48.300 persoane cu 15.500 mijloace de transport. Cele mai tranzitate frontiere au fost cea cu Ungaria – aproximativ 92.700 de persoane şi 32.400 de mijloace de transport, frontiera aeriană – aproximativ 43.000 de persoane și frontiera cu Moldova – aproximativ 12.000 de persoane şi 4.500 de mijloace de transport. 
Noul formular de intrare în România – obligatoriu de luni pentru toţi cetăţenii, români sau străini – se poate deja completa pe platforma digitală plf.gov.ro.

Articolul integral, pe rfi.ro!

CITEȘTE ȘI: Experiența unui voluntar în studiile clinice pentru un vaccin împotriva COVID: “Majoritatea efectelor secundare au fost raportate de primitorii de Placebo” (presshub.ro)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Distribuie articolul

Subscribe

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Administrația Fondului pentru Mediu a suspendat poprirea conturilor companiei Blue Air

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis suspendarea popririi...

Proiecţie #Dog Poop Girl la Amfiteatrul TNB, de Ziua Cinematografului

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti (TNB) transformă...

Un nevăzător din Oradea a obținut permisul de conducere cu complicitatea soției, care l-a denunțat după divorț

Doi orădeni, foşti soţi, sunt judecaţi pentru fals material...