Purtătorul de cuvânt al Primăriei Sectorului 1 publică un filmuleț din 2009 în care Sebastian Burduja, șeful PNL Sector 1, apare alături de Sebastian Ghiță și Dan Voiculescu: ”Priviți ce făcea tânărul Burduja înainte să-i pună pe consilierii PNL să-mi facă plângere administrativă”

Date:

Fostul jurnalist Ionel Stoica, actual purtător de cuvânt al Primăriei Sectorului 1 condusă de Clotilde Armand (USRPLUS) a anunțat, printr-un mesaj publicat marți, pe Facebook, că pe numele lui a fost formulată o plângere administrativă semnată de consilierii PNL. Stoica a spus că s-a întâmplat acest lucru pentru că este ”prea vocal” și pentru că scrie despre Sebastian Burduja, Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă și alți politicieni.

Purtătorul de cuvânt al lui Clotilde Armand a catalogat acțiunea consilierilor liberali drept ”o formă subtilă de hărțuire” spunând că aceștia se cred ”mici dictatori”. Stoica a publicat și un filmuleț din 2009 în care Sebastian Burduja apare alături de Sebastian Ghiță și Dan Voiculescu la lansarea Ligii Studenilor din Străinătate.

Citește articolul integral în G4Media

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Distribuie articolul

Subscribe

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Administrația Fondului pentru Mediu a suspendat poprirea conturilor companiei Blue Air

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis suspendarea popririi...

Proiecţie #Dog Poop Girl la Amfiteatrul TNB, de Ziua Cinematografului

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti (TNB) transformă...

Un nevăzător din Oradea a obținut permisul de conducere cu complicitatea soției, care l-a denunțat după divorț

Doi orădeni, foşti soţi, sunt judecaţi pentru fals material...