Revin RESTRICȚIILE din această toamnă? Răzvan Cherecheș: „Vom avea purtarea măștii și în exterior, limitarea libertății de mișcare”

Date:

Profesorul UBB de sănătate publică Răzvan Cherecheș a vorbit despre posibilitatea ca odată cu valul 4 COVID-19 să revină restricțiile. El crede că numărul cazurilor va continua să crească.

„Numărul de cazuri va continua să crească pentru că nu există niciun motiv pentru care să scadă sau să înceteze creșterea. Ca să avem o încetare a creșterii, ar fi trebuit ca acum două săptămâni să se fi luat măsurile potrivite. Or, nu s-au luat.

Practic, în următoarele două săptămâni, vom avea o creștere garantată, de la zi la zi”, a spus Răzvan Cherecheș, într-un interviu hotnews.ro.

Astfel, specialistul în sănătate publică crede că autoritățile vor fi nevoite să impună din nou restricții precum purtarea măștii în exterior ori interzicerea deplasărilor de la o anumită oră.

„Vom avea din nou purtarea măștii și în spațiul exterior, limitarea libertății de mișcare după o anumită oră, limitarea programului magazinelor, închiderea restaurantelor și așa mai departe”, a explicat profesorul clujean.

Citește articolul integral în Monitorul de Cluj

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Distribuie articolul

Subscribe

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Administrația Fondului pentru Mediu a suspendat poprirea conturilor companiei Blue Air

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis suspendarea popririi...

Proiecţie #Dog Poop Girl la Amfiteatrul TNB, de Ziua Cinematografului

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti (TNB) transformă...

Un nevăzător din Oradea a obținut permisul de conducere cu complicitatea soției, care l-a denunțat după divorț

Doi orădeni, foşti soţi, sunt judecaţi pentru fals material...