Romeo Dunca, președintele CJ Caraș-Severin, critică orice colaborare cu PSD

Date:

Președintele CJ Caraș-Severin, omul de afaceri Romeo Dunca, critică dur o posibilă colaborare a PNL cu PSD, într-o eventuală formulă de sprijin pentru guvernare.
”Cu cateva luni in urmă nu exista nici un membru important din PNL care să nu critice o eventuală colaborare, de orice fel, cu PSD. Astăzi, aproape toți cei importanți din echipa câștigătoare, ne creează emoții. Nouă, celor consecvenți în convingerea că noul guvern nu trebuie sa depindă de acest partid”, spune Romeo Dunca.

Cunoscut om de afaceri, temerar și explorator, Romeo Dunca este din septembrie 2020 și președintele CJ Caraș-Severin, fiind ales pe listele PNL. Dunca spune că premierul desemnat ar trebui să negocieze cu USR, care sunt singura soluție pentru o formulă guvernamentală: „Cooptarea USR în guvernul Ciucă e necesară și ar duce la încheierea acestei penibile crize. Locul la șefia Camerei Deputaților e liber. L-ar putea ocupa cineva din USR motiv pentru care cred că s-ar regăsi înțelegere pentru ca Fondurile Europene și Dezvoltarea sau Justiția în locul lor, să revină la PNL.

Cu siguranță s-ar găsi și pentru domnul Câțu o soluție. Propunerea noului guvern ar fi votată si de USR și de UDMR si ne-am apuca de lucru. Sunt atatea de facut!”, concluzionează Dunca.

Foto: CJ Caraș-Severin

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Distribuie articolul

Subscribe

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Administrația Fondului pentru Mediu a suspendat poprirea conturilor companiei Blue Air

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis suspendarea popririi...

Proiecţie #Dog Poop Girl la Amfiteatrul TNB, de Ziua Cinematografului

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti (TNB) transformă...

Un nevăzător din Oradea a obținut permisul de conducere cu complicitatea soției, care l-a denunțat după divorț

Doi orădeni, foşti soţi, sunt judecaţi pentru fals material...