SURSE: Ce strategie de comunicare are echipa lui Cîțu pentru a câștiga alegerile interne și cum cataloghează presa ”adversă”

Date:

Un document intern al echipei de comunicare de la guvern a premierului Florin Cîțu, consultat de G4Media.ro, arată principalele linii de mesaj, precum și strategia de comunicare în bătălia internă. Documentul cere de la ceilalți lideri liberali din echipa lui Cîțu ”ponturi despre tabăra Orban” pentru a fi date în presă și stabilește lista cu comunicatorii liberali care să îl promoveze pe Cîțu la emisiunile TV.

De asemenea, documentul arată și care instituții media sunt considerate ostile de echipa lui Florin Cîțu: Realitatea PLUS, B1, RTV, Hotnews (acuzate că ar avea înțelegeri cu Ludovic Orban), dar și G4Media.ro, despre care echipa lui Cîțu susține că ”este mai degrabă favorabil lui Orban, pentru că premierul este o amenințare pentru electoratul USR- PLUS”. Nota redacției: G4Media.ro are un tratament egal pentru toți actorii actorii politici, fără favoritisme și fără atacuri motivate politic, susținerile echipei de comunicare a lui Cîțu sunt complet nefondate.

Printre comunicatorii preferați ai echipei Cîțu se numără Rareș Bogdan, Dan Vîlceanu, Robert Sighiartău, Alina Gorghiu și Emil Boc.

Citește articolul complet în G4Media

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Distribuie articolul

Subscribe

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Administrația Fondului pentru Mediu a suspendat poprirea conturilor companiei Blue Air

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis suspendarea popririi...

Proiecţie #Dog Poop Girl la Amfiteatrul TNB, de Ziua Cinematografului

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti (TNB) transformă...

Un nevăzător din Oradea a obținut permisul de conducere cu complicitatea soției, care l-a denunțat după divorț

Doi orădeni, foşti soţi, sunt judecaţi pentru fals material...