SURSE: DNA a demarat procedura de soluționare a plângerii formulate de Clotilde Armand, împotriva directorului Romprest, Bogdan Adimi

Date:

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a depus o plângere penală la DNA împotriva directorului general adjunct al Romprest, Bogdan-Marian Adimi, pentru abuz în serviciu. Potrivit surselor G4Media, plângerea formulată de primarul Sectorului 1, în data de 19.07.2021, împotriva lui Adimi, a fost transmisă pentru soluționare la Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție, la DNA.

Reamintim că G4media a relatat despre demersul primarului Clotilde Armand, împotriva conducerii companiei Romprest. Mai precis, Armand  îl acuză pe directorul adjunct al acestei societăți, Bogdan Adimi, că a luat în mod abuziv decizia de a reduce frecvența colectării coșurilor de gunoi stradale la doar o dată pe săptămână. Din acest motiv, pubelele stradale din Sectorul 1 sunt pline ochi pe anumite străzi, în special în centrul Capitalei.

Edilul consideră că directorul Romprest este asimilat unui funcționar public din moment ce compania efectuează un serviciu public de salubritate delegat de primărie.

Citește articolul integral în G4Media

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Distribuie articolul

Subscribe

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Administrația Fondului pentru Mediu a suspendat poprirea conturilor companiei Blue Air

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis suspendarea popririi...

Proiecţie #Dog Poop Girl la Amfiteatrul TNB, de Ziua Cinematografului

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti (TNB) transformă...

Un nevăzător din Oradea a obținut permisul de conducere cu complicitatea soției, care l-a denunțat după divorț

Doi orădeni, foşti soţi, sunt judecaţi pentru fals material...