Turc ars la buzunare la Judecătoria Paşcani: 400 dolari pensie alimentară

Date:

Judecătorii din Paşcani i-au stabilit o notă de plată piperată unui turc părăsit de nevasta româncă. Burak O. va avea de plătit o pensie alimentară de aproape 400 de dolari. Sentinţa nu este însă definitivă, ea putând fi modificată în apel. Judecătorii au acordat femeii de patru ori mai mult decât ceruse. Georgiana O. se căsătorise în 2014, stabilindu-se la Kuşadasi, unde locuia soţul. 

Cei doi au avut împreună şi o fetiţă, născută în 2018. Din cauza violenţei fizice şi verbale manifestate de Burak O., femeia s-a decis să plece, întorcându-la Paşcani împreună cu fetiţa, din 2019. Conform precizărilor Georgianei O., bărbatul a venit în România de două ori în 2019, dar numai pentru a provoca scandaluri, fără a contribui cu nimic la creşterea şi îngrijirea copilului.

Femeia a cerut în instanţă stabilirea domiciliului fetiţei la ea, suplinirea acordului tatălui în relaţia cu instituţiile de învăţământ sau unităţile medicale, precum şi obligarea acestuia la plata unei pensii de întreţinere în cuantum de 25% din veniturile realizate, dar nu mai puţin de un sfert din venitul minim pe economie din Turcia, până la pronunţarea divorţului. Solicitarea Georgianei O. a fost încuviinţată de judecători, aceştia obligându-l pe Burak O. la plata unei pensii de întreţinere până la pronunţarea divorţului.

Citește articolul integral în Ziarul de Iași

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Distribuie articolul

Subscribe

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Administrația Fondului pentru Mediu a suspendat poprirea conturilor companiei Blue Air

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis suspendarea popririi...

Proiecţie #Dog Poop Girl la Amfiteatrul TNB, de Ziua Cinematografului

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti (TNB) transformă...

Un nevăzător din Oradea a obținut permisul de conducere cu complicitatea soției, care l-a denunțat după divorț

Doi orădeni, foşti soţi, sunt judecaţi pentru fals material...