Un cardiolog din Brașov, prins în flagrant după ce a cerut mită 10.000 de lei. Denunțul a fost făcut la sfatul polițistului Marian Godină

Date:

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov au reținut, marți, un medic cardiolog, după ce a cerut 10.000 de lei de la rudele unui pacient care trebuia supravegheat după operație. Rudele bolnavului au cerut sfatul lui Marian Godină după ce medicul le-a cerut bani pentru operație.

Medicul a fost prins în flagrant după ce o rudă a pacientului i-a cerut un sfat pe Facebook polițistului Marian Godină, în condițiile în care o primă tranșă de 2.000 de lei a fost plătită înainte de operație.

„Denunțul initial a fost făcut la Poliția Transporturi Brașov, ulterior fiind preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov. Ieri seară, în jurul orei 18, echipele de polițiști și procurori au realizat flagrantul, în incinta unei clinici private din Brașov. Medicul cardiolog a fost reținut pentru 24 de ore și asupra lui s-au găsit 8.000 de lei, persoana bolnavă fiind chemată la consultație”, a declarat pentru Europa Liberă procurorul Sandu Claudiu Constantin, purtător de cuvânt al PT Brașov.

Citiți articolul integral pe Romania.europalibera.org

Citiți și

Un consilier în Ministerul Dezvoltării, reţinut de procurorii DNA pentru luare de mită. Ar fi primit un autoturism de lux de 80.000 de euro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Distribuie articolul

Subscribe

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Administrația Fondului pentru Mediu a suspendat poprirea conturilor companiei Blue Air

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis suspendarea popririi...

Proiecţie #Dog Poop Girl la Amfiteatrul TNB, de Ziua Cinematografului

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti (TNB) transformă...

Un nevăzător din Oradea a obținut permisul de conducere cu complicitatea soției, care l-a denunțat după divorț

Doi orădeni, foşti soţi, sunt judecaţi pentru fals material...