Un celebru fost primar din vestul țării, avere fabuloasă în conturi! Și-a achiziționat recent un apartament în Bruxelles

Date:

Potrivit publicației Banatul Azi, din 2004 până în 2019, Gheorghe Falcă (56 de ani) a fost primar al Aradului, după care a devenit europarlamentar din partea PNL. Personaj important în lumea politică autohtonă, Gheorghe Falcă are și o avere de invidiat.

La capitolul terenuri, Falcă tocmai a raportat în ultima declarație de avere achiziția unui teren de 1400 metri pătrați, într-o localitate din județul Arad, teren dobândit printr-un contract de donație.

Portofoliul imobiliar al europarlamentarului cuprinde casa din Arad (2005) – 169 metri pătrați construiți și 234 metri pătrați teren aferent – un apartament de 206 metri pătrați deținut în Arad, dar și un apartament achiziționat în 2021 în Bruxelles.

Falcă și-a luat recent un apartament de 256.500 euro în Bruxelles

Pentru apartamentul de 90 de metri pătrați din capitala Belgiei, Gheorghe Falcă a făcut un credit ipotecar în acest an, la o bancă din Belgia, în valoare de 256.500 euro. Creditul are scadența în 2029.

În conturi bancare, fostul primar al Aradului a declarat circa 400.000 lei și 45.000 euro. Împreună cu soția, Gheorghe Falcă deține circa 260.000 lei în acțiuni la diverse companii, politicianul împrumutând și două persoane cu un total de 220.000 lei, bani pe care i-a primit înapoi recent.

FOTO (descriptiv): Facebook City of Brussels

Articolul integral, în banatulazi.ro!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Distribuie articolul

Subscribe

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Administrația Fondului pentru Mediu a suspendat poprirea conturilor companiei Blue Air

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis suspendarea popririi...

Proiecţie #Dog Poop Girl la Amfiteatrul TNB, de Ziua Cinematografului

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti (TNB) transformă...

Un nevăzător din Oradea a obținut permisul de conducere cu complicitatea soției, care l-a denunțat după divorț

Doi orădeni, foşti soţi, sunt judecaţi pentru fals material...