VIDEO Gheorghiță, despre vaccinarea “la chiuvetă”: Absolut ruşinos pentru corpul medical care participă la astfel de acţiuni frauduloase

Date:

Preşedintele CNCAV, Valeriu Gheorghiţă, a subliniat marți că administrarea serului împotriva COVID-19 este o problemă de siguranţă naţională.

Declarațiile președintelui Comitetului național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 vin în contextul în care astăzi au avut loc mai multe percheziții în județele Bihor și Satu Mare, într-un dosar cu acuzații legate de vaccinare “la chiuvetă”, cu peste 2.000 de certificate falsificate.

„Ne îngrijorează foarte mult. Și nu doar că ne îngrijorează, ne şi mâhneşte această situaţie, pentru că este absolut ruşinos, din punctul meu de vedere, pentru corpul medical care participă la astfel de acţiuni frauduloase şi care încurajează astfel de acţiuni”, a spus Valeriu Gheorghiţă.

Preşedintele CNCAV a amintit că strategia de vaccinare a fost adoptată nu doar prin Hotărâre de Guvern, ci şi în Consiliul Suprem de Apărare a Ţării.

“Deci, vaccinarea în România este o problemă de siguranţă naţională şi dacă cineva nu a înţeles acest lucru până astăzi are o mare problemă”, a mai spus Valeriu Gheorghiță.

Președintele Comitetului național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 a mai precizat că situaţia nu este doar una medicală.

“Este şi una care nu face altceva decât să decredibilizeze România, în general, la nivel mondial şi în Europa, decredibilizează foarte mult corpul medical şi tot efortul făcut de colegii noştri în această pandemie, aproape doi ani de pandemie”, a mai spus Valeriu Gheorghiţă.

Urmăriți, integral, conferință de presă susținută de Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV), și Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, vicepreședinte al CNCAV:

Citește și: VIDEO Campania „Atingeri Nedorite”. Cifre alarmante cu privire la victimele din categoriile mici de vârstă: 4 – 7 ani (presshub.ro)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Distribuie articolul

Subscribe

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Administrația Fondului pentru Mediu a suspendat poprirea conturilor companiei Blue Air

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis suspendarea popririi...

Proiecţie #Dog Poop Girl la Amfiteatrul TNB, de Ziua Cinematografului

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti (TNB) transformă...

Un nevăzător din Oradea a obținut permisul de conducere cu complicitatea soției, care l-a denunțat după divorț

Doi orădeni, foşti soţi, sunt judecaţi pentru fals material...